VİLAYETLER BİRLİĞİ ŞEHİT GEDİZ ÇİVİ ANAOKULU
Kurtuluş Mah. Mezarlık Sokak No22/1 İvrindi/BALIKESİR

VİZYON

Dünyada uygulanan, kabul görmüş okul öncesi eğitim programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda yaratıcı, sorgulayan,değerlendiren,araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştımak ve projeler üretmek, çevresi ile barışık, etkili ve öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak…

MİSYON

Biz V.H.B. Şehit Gediz Çivi Anaokulu olarak 36-72 aylık çocukları fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma gibi davranışları kazandırarak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Normal Öğretim

09.00-14.00

Okulumuzda iki servis çalışmaktadır.

İl merkezine 38 km İlçe merkezine 600 m

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kurtuluş Mahallesi mezarlık yolu üzerinde bulunmaktadır. Yerleşim yeri ilçe olup hizmet puanı 12´dir.

Okulumuz köy şubeleri dahil olmak üzere 152 öğrenciye kadar alabilmektedir.

Taban Puan 60, tavan puan 270

Okul bünyesinde açılan çeşitli spor kursları

Deneyler

Diğer Hususlar

Okulumuza bağlı 4 köy şubesi bulunmaktadır. Hizmet puanı daha düşük olan 4 öğretmen köy şubesinde görev yapmaktadır. Tercih yaparken bu hususu göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.